Werkwijze

Wil je eerst kennismaken en een idee krijgen of ik de juiste persoon ben die past bij jouw vraag? Maak gerust een gratis telefonische of online afspraak van 20 minuten. Daarna maken we een afspraak voor een eerste gesprek (intake). Na de intake doe ik een voorstel voor het verdere traject en kunnen we gelijk starten.

Afspraken kunnen live of online plaatsvinden.

Tussen de sessies door krijg je vaak extra informatie mee naar huis. Ik werk doelgericht en maak voornamelijk gebruik van evidence based technieken. Niets van wat er besproken wordt, wordt zonder voorafgaand overleg en nadrukkelijke toestemming van jou gedeeld met anderen.

Kosten en vergoedingen

Psychologie & Relatietherapie

 

Mijn praktijk is een particuliere praktijk. Dit houdt in dat een verwijzing van de huisarts niet nodig is. Er wordt gestreefd naar kortdurende interventies bij hulpvragen waarvoor vanuit de zorgverzekeraar geen vergoeding op basis van een DSM-V diagnose beschikbaar is. Ik heb geen contracten met verzekeraars en er wordt niet aan hen gerapporteerd. Voor psychologie en relatietherapie geldt geen BTW-plicht.

Coaching

 

Veel werkgevers stellen een vergoeding beschikbaar. Informeer bij jouw werkgever naar de mogelijkheden. Werknemers hebben een verwijzing of akkoord nodig van hun leidinggevende of personeelszaken. De kosten zijn voor de werkgever fiscaal aftrekbaar.

Ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekken als bedrijfskosten.

Particulieren kunnen de kosten fiscaal aftrekken indien de coaching als scholing kan worden aangemerkt die nodig is om kennis/vaardigheden te behouden of verbeteren om inkomen uit arbeid te verwerven of te behouden.

Genoemde coaching tarieven zijn ex BTW.

Soms moet je een afspraak afzeggen of wijzigen, dit is kosteloos mogelijk tot 24 uur voor de afspraak. Bij afzegging na 24 uur voor de afspraak of no-show wordt de gemiste sessie in rekening gebracht.

Psychologisch consult
€ 120,-
(60 min)
Relatietherapie
€150,-
(75 min)
Coaching
€ 180,-
(60 - 75 min)